By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.
Marbella, Málaga
Man-Fre: 10:00 - 18:00

NYE EJENDOMME COSTA DEL SOL

Nybygget villa Costa del Sol

Er du i markedet for en drømmebolig under solen kan en nybygget villa Costa del Sol være svaret på hvad som er det helt rigtige.

Ikke kun er den totale investering yderst bekvem - du får en ny villa på omkring 150 m2 fra omkring 500,000 € alt efter hvor du køber og hvor tæt du vil være på stranden.

Ved køb af nybygget villa giver mange byggefirmaer mulighed for at du selv er med til både design og farvervalg samt valg af materialer.

Nybyggeri Costa del Sol

Nybyggeri Costa del Sol er et marked som bevæger sig hurtigere end mange umiddelbart tror, og man skal være villig til at slå til når den rigtige enhed er ledig - ellers vil den med al sansynlighed være solgt når man vender tilbage 3-6 måneder senere.

Nybyggeri skyder op langst hele Costa del Sol og der er gode fordele ved et sådant køb - både set fra det finansielle samt fra byggematerialer isolerign og genrel kvalitet og sikkerhed.

 Populære områder for køb af ny bolig på Costa del Sol vest, d.v.s. vest for Malaga  og Malaga lufthavn: Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas, Benalmadena

FAST EJENDOM COSTA DEL SOL 

Nye tal viser at der har været en markant stigning i det totale antal salg af FAST EJENDOM COSTA DEL SOL.

BOLIGER TIL SALG COSTA DEL SOL

Går du og leger med anken om en drømmebolig i solen på Costa del Sol kan det anbefales at vælge en dansktalende ejendomsmægler på Costa del Sol.

Tips til det at købe ejendom på Costa del Sol

Det første trin i processen ved køb af ejendom på Costa del Sol, er nok det at vælge det mest passende område som opfylder de ønsker man har til sin ejendom på Costa del Sol, i forhold til for eksempel:

  • afstand fra ejendom til lufthavnen
  • afstand boligen til nærmeste by
  • afstand fra hus til supermarked
  • afstand til strand

Costa del Sol er meget stor og strækker sig flere hundrede kilometer fra øst til vest - netop derfor er noget af det vigtigste at finde og vælge det rigtige område til køb af ny lejlighed eller ny villa.

Med mere end 20 års erfaring på Costa del Sol og dermed et dybtgående indblik i hvad de forskellige områder har at byde på,  kan en dansk mægler som SKANEJENDOM netop være behjælpelig med at komme med gode råd omkring valg af område. 

SKANEJENDOM - DANSK ejendomsmægler på Costa del Sol

SKANEJENDOM kan også være dig  behjælpelig med alt fra at finde den helt rigtige nybyggede bolig på Costa del Sol, som passer til dine ønsker.

Dette gælder alt, lige fra at lokaliesere de bedste områder - eventuelt at fraråde visse områder - samt at pejlle sig ind på de rette emner, som passer til både budget og ønskeliste.

Grundig forberedelse og fremsendelse af interessante emner og så selvfølgelig at vise dig og din famile de udvalge ejendomme til Salg.

Salg at Ejendomme til salg Costa del Sol hos Dansk mægler

Søger du Ejendomme til salg Costa del Sol - tal Dansk med din ejendomsmægler på Costa del Sol. Du vil opleve fordele ved at kunne tale dit eget sprog til din mægler på costa del Sol.

Misforståelser omkring essentielle aspekter kan undgåes helt. Er emnet så vigtigt som Ejendomme til salg Costa del Sol, er det at kunne kommunikere på Dansk altid tidssparende. Ved noget så vigtigt som Ejendomme til salg Costa del Sol er det vigtigt at komunikationen flyder nemt lige fra dag et.

Kontakt SKANEJENDOM, en Dansk mægler som informerer GRATIS, og som kan opdatere dig og være til hjælp - SKANEJENDOM.